Wie ben ik

Mijn naam is Sandra en ik ben uw gecertificeerde nagelstyliste.

Zelf heb ik al sinds 1998 kunstnagels, altijd gedacht dat als je ging trouwen je kunstnagels laat zetten, maar ik dacht laat ik het eens uitproberen en ik was gelijk verkocht.

In de beginperiode was er alleen French Manicure, maar rond 2002 kwamen er steeds meer glitter/color acryl soorten en was ik daaraan verslaafd. En ik bedoel echt verslaafd, ik kan gewoon niet meer zonder. Hoe meer glitter/Nail Art hoe liever.

In 2005 heb ik besloten, na een lang ziekbed, dat ik zelf mijn nagels wilde gaan doen. Niet ongetrained, dus ben ik aan een opleiding (Best Art te Tilburg) begonnen. Door het werken met modellen, werd ik steeds vertrouwder met het product (CND = Creative Nail Design) en werd ik ook steeds enthousiaster.

Mijn instelling om het alleen bij mezelf te gaan uitvoeren kwam steeds meer op de achtergrond en ik kreeg al ideeën om een eigen nagelsalon te gaan beginnen. Altijd wilde ik al ondernemer worden…

2 januari 2006 heb ik mijn eigen nagelsalon (tevens designbureau) opgericht en ben ik officieel een ZZP’er.

Juni 2006 heb ik tevens na een geweldig goed resultaat mijn eindexamen gehaald en ben ik sindsdien Grand Master Nail Designer.

Hoog in het vaandel staan bij mij hygiëne en nauwkeurigheid, verder een goede verstandshouding in de salon. Zeg me wat je graag wilt en ik doe mijn uiterste best om het te verwezenlijken.

Inmiddels heb ik zo’n 18 verschillende opleidingen en workshops gedaan en ben ik nog steeds aan het leren. Ook heb ik twee maal in het vakblad Nail Design gestaan met voorbeelden van Nail Art.

Inmiddels zijn we al weer 14 jaar verder en ik ben het nog lang niet beu. Op dit moment ben ik helemaal gek van de Gel Nagellak, die ik dan ook in 52 verschillende soorten in de salon heb, keuze genoeg dus.